Asiakaskokemuksia

Tiimityö – Työnohjaus ja coaching

”Kiitos ammattitaitoisesta työnohjauksesta. Olet tuonut meidän työyhteisöön paljon uusia asioita ja olemme saaneet paljon keinoja toteuttaa niitä.”

Sabah Hawas

Toiminnanjohtaja, Palvelutalo Hopearinne

Palvelutalo Hopearinne

”Markku on luonut ohjauksellaan luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin ja olemme saaneet uusia ajatuksia ja keinoja yhteistyön lisäämiseksi työyhteisön ja sidosryhmien välille.”

Samu Brusila

Yksikönpäällikkö, Esperi Koti Kalevanrinne

Esperi Care

”Markku on toiminut kohta jo kaksi vuotta työnohjaajanamme. Hänen osallistuva ja osallistava työskentelytapa on auttanut työryhmäämme pysymään perustehtävässä. Markku on saavuttanut työryhmän luottamuksen ja olemme uskaltautuneet tarkastelemaan myös työryhmän jäsenten välisiä suhteita. Lisäksi Markun lastensuojelualan kokemuksesta on ollut arvokasta hyötyä työyhteisöllemme.”

Minna Huittinen

Toimitusjohtaja, Tukikoti Kaislikko Oy

Tukikoti Kaislikko

”Yhteistyö Markun kanssa on ollut sujuvaa ja työnohjauksessa on ollut  positiivinen ja rakentava ilmapiiri, jota Markku ohjaa ratkaisukeskeisesti. Työohjauksesta on tullut meille työyhteisössä tärkeä yhteinen hetki ja olemme saaneet uusia ajatuksia työvälineeksi arkeen.”

Auli Hoffstrom

Vastaava ohjaaja, Provesta Oy

Provesta

Johtaminen – Johtamiskoulutus ja esimiesvalmennus

”Yhteistyö Markun kanssa on ollut jo useamman vuoden kokemuksella ammattimaista ja monella tavalla hyödyllistä niin yksilön kuin yhteisönkin näkökumasta. Markku kykenee työskentelyllään antamaan tilaa uusille ajatuksille ja ideoille ja auttaa kokeneenkin johtajan näkemään asioita ja ilmiöitä reflektiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Ratkaisukeskeisyydellä tässä yhteydessä tarkoitetaan arkeen kytköksissä olevia käytännöllisiä oivalluksia.”

Esa Vierikko

Maajohtaja, Majakan valo

”Olemme esimiesten työnohjauksessa kehittäneet työtapoja ja sitä kautta työn laatu ja tuloksellisuus on parantunut. Myös ammatti-identiteetti johtajana on selkeytynyt.”

Abi Hirsi

Toimitusjohtaja, Tukisatama Oy

Tukisatama

”Markun tapa ohjata johtoryhmää on luonteva ja ammatillinen. Ohjaustapa myös tukee esimiesten omia vahvuuksia ja osaamista.”

Eveliina Selänpää

Toiminnanjohtaja, Sospro Oy

”Markku on ammattitaitoinen työnohjaaja, jonka kanssa pystyy tutkimaan ja oppimaan omasta tavasta tehdä työtä, sen rakenteista ja siihen liittyvistä tunnetiloista. Työnohjaus auttoi minua stressinsäätelyssä, lisäsi työniloa ja vaikutti työni laatuun sekä tuloksellisuuteen. Lämmin suositus.”

Maija Hansen

Projektikoordinaattori, Mieli ry

Luennot – Työhyvinvointi ja työyhteisötaidot

”Markku oli puhumassa yhdistyksemme kurssityöntekijöille työssä jaksamisesta ja voimavaroista. Pelkän luennon sijaan aiheista käytiin vilkasta keskustelua; oli hyvä että osallistujille annettiin hyvin tilaa ajatusten jakamiseen. Tilaisuus oli valmisteltu meidän porukallemme sopivaksi, keskustelun herättäjinä toimineet tutkimukset ym. viittaukset olivat tuoreita ja osuvia.”

Sini Nykänen

Toiminnanjohtaja, Finnilco ry

”Markku oli vierailemassa meidän virkistyspäivässä ja pitämässä luentoa työhyvinvoinnista. Aihe on tärkeä ja isokin, mutta saimme todella hyvän ja mielenkiintoisen luennon ja keskustelun aikaiseksi. . Aika meni tosi nopeasti ja keskusteltavaa olisi ollut useammaksi tunniksi vielä lisää. Markun luennossa ja puheissa näkyi kokemus aihealueesta. Saimme työyhteisölle uusia ajatuksia ja ideoita, jotka tulevat kantamaan vielä pitkälle.” 

Jarmo Flink

Ohjaaja, Puistonmäen tukikoti Oy

Ota yhteyttä

Voisiko palveluistani olla sinulle hyötyä?

Täytä yhteydenottolomake, niin jutellaan lisää. Voit ottaa yhteyttä myös soittamalla tai sähköpostitse!

Tietosuojaseloste