Asiakaskokemuksia

Palvelutalo Hopearinne

”Kiitos ammattitaitoisesta työnohjauksesta. Olet tuonut meidän työyhteisöön paljon uusia asioita ja olet antanut meille paljon keinoja toteuttaa niitä.”

– Toiminnanjohtaja Sabah Hawas, Palvelutalo Hopearinne

Provesta

”Yhteistyö Markun kanssa on ollut sujuvaa ja työnohjauksessa on ollut  positiivinen ja rakentava ilmapiiri, jota Markku ohjaa ratkaisukeskeisesti. Työohjauksesta on tullut meille työyhteisössä tärkeä yhteinen hetki ja olemme saaneet uusia ajatuksia työvälineeksi arkeen”

– Vastaava ohjaaja Auli Hoffstrom, Provesta Oy

Tukisatama

”Olemme työnohjauksessa kehittäneet työtapoja ja sitä kautta työn laatu ja tuloksellisuus on parantunut. Myös ammatti-identiteetti johtajana on selkeytynyt”

– Toimitusjohtaja Abi Hirsi, Tukisatama Oy

Tukikoti Kaislikko

”Markku on toiminut kohta jo kaksi vuotta työnohjaajanamme. Hänen osallistuva ja osallistava työskentelytapa on auttanut työryhmäämme pysymään perustehtävässä. Markku on saavuttanut työryhmän luottamuksen ja olemme uskaltautuneet tarkastelemaan myös työryhmän jäsenten välisiä suhteita. Lisäksi Markun lastensuojelualan kokemuksesta on ollut arvokasta hyötyä työyhteisöllemme.”

– Toimitusjohtaja Minna Huittinen, Tukikoti Kaislikko Oy

Esperi Care

”Markku on luonut ohjauksellaan luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin ja olemme saaneet uusia ajatuksia ja keinoja yhteistyön lisäämiseksi työyhteisön ja sidosryhmien välille.”

– Yksikönpäällikkö Samu Brusila, Esperi Koti Kalevanrinne

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä ja kysy lisää työnohjaus- ja coaching-palveluista.