Työnohjaaja & yritysvalmentaja palveluksessanne
-Asiakaskokemuksia

Tiimityö – Työnohjaus ja coaching

”Kiitos ammattitaitoisesta työnohjauksesta. Olet tuonut meidän työyhteisöön paljon uusia asioita ja olemme saaneet paljon keinoja toteuttaa niitä.”

Sabah Hawas

Toiminnanjohtaja, Palvelutalo Hopearinne

Palvelutalo Hopearinne

”Markku on luonut ohjauksellaan luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin ja olemme saaneet uusia ajatuksia ja keinoja yhteistyön lisäämiseksi työyhteisön ja sidosryhmien välille.”

Samu Brusila

Yksikönpäällikkö, Esperi Koti Kalevanrinne

Esperi Care

”Markku on ollut jo kohta kaksi vuotta työyhteisömme työnohjaaja. Hänen osallistuva ja osallistava työskentelytapa on auttanut työryhmäämme pysymään perustehtävässä. Markku on saavuttanut työryhmän luottamuksen ja olemme uskaltautuneet tarkastelemaan myös työryhmän jäsenten välisiä suhteita. 

Minna Huittinen

Toimitusjohtaja, Tukikoti Kaislikko Oy

Tukikoti Kaislikko

”Yhteistyö Markun kanssa on ollut sujuvaa ja työnohjauksessa on ollut  positiivinen ja rakentava ilmapiiri, jota Markku ohjaa ratkaisukeskeisesti. Työohjauksesta on tullut meille työyhteisössä tärkeä yhteinen hetki ja olemme saaneet uusia ajatuksia työvälineeksi arkeen.”

Auli Hoffstrom

Vastaava ohjaaja, Provesta Oy

Provesta

”Markku oli mukanamme projektissa, jossa tavoitteena oli luoda yhteiset rutiinit tietyille asiakaspalvelutiimin työtehtäville. Näin esihenkilön näkökulmasta Markku toimi tukena ohjaten keskustelun pysymistä itse aiheessa. Käsittelimme myös itseohjautuvuuden, rutiinien luomisen ja niistä lipsumisen teemoja, jotka auttavat pitämään rutiineja yllä myös projektin päätyttyä.

Markun avulla projektista tuli tiedostavampi ja tehokkaampi, kuin mitä se olisi ollut itsenäisesti toteutettuna.”

Jenni Naskali

Global OTD Director, Treston Oy

”Markku luo työnohjaukseen turvallisuutta ja arvostusta! Hänellä on taito kuulla ja poimia juuri ne oikeat ajatukset/mietteet käsittelyyn. Ammattilainen paikallaan!”

Katja Lindström

Psykoterapeutti & tYÖNOHJAAJA, Teco Oy

Johtaminen – Johtamiskoulutus ja esimiesvalmennus

Menestystarinat Oy teki yhteistyötä Markku Tillin kanssa alkaen kesästä 2020. Meillä oli koronan vuoksi yrityksessä päässyt henkilöstön ja johdon välit kiristymään. Ihmiset olivat kokonaan etätöissä ja kommunikointi oli viikkopalaverien varassa.

Teimme johtamisarvioinnin kyselyllä henkilöstölle, jonka tuloksia sitten purettiin yhdessä elokuussa 2020. Ja tämän pohjalta  johtamista yhtiössä on kehitetty.

Valmennus oli erittäin hyödyllinen. Tällä hetkellä (talvi 2020–21) yhteistyö johdon ja henkilöstön välillä toimii erittäin hyvin. Kiitos siis Markulle valmennuksesta!

Menestystarinat on digimarkkinoinnin toimisto. Yrityksen tehtävä on auttaa asiakkaitaan menestymään verkossa. Yritys toteuttaa räätälöityjä markkinointiratkaisuja asiakkaiden vaihteleviin tilanteisiin. Yritys on toiminut vuodesta 2006 ja se työllistää 15 markkinoinnin ammattilaista.

Ville Holm, yrittäjä
Menestystarinat Oy
LinkedIn

”Yhteistyö Markun kanssa on ollut jo useamman vuoden kokemuksella ammattimaista ja monella tavalla hyödyllistä niin yksilön kuin yhteisönkin näkökumasta. Markku kykenee työskentelyllään antamaan tilaa uusille ajatuksille ja ideoille ja auttaa kokeneenkin johtajan näkemään asioita ja ilmiöitä reflektiivisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Ratkaisukeskeisyydellä tässä yhteydessä tarkoitetaan arkeen kytköksissä olevia käytännöllisiä oivalluksia.”

Esa Vierikko

Maajohtaja, Majakan valo

”Olemme esimiesten työnohjauksessa kehittäneet työtapoja ja sitä kautta työn laatu ja tuloksellisuus on parantunut. Myös ammatti-identiteetti johtajana on selkeytynyt.”

Abi Hirsi

Toimitusjohtaja, Tukisatama Oy

Tukisatama

”Markun tapa ohjata johtoryhmää on luonteva ja ammatillinen. Ohjaustapa myös tukee esimiesten omia vahvuuksia ja osaamista.”

Eveliina Selänpää

Toiminnanjohtaja, Sospro Oy

”Markku on ammattitaitoinen työnohjaaja, jonka kanssa pystyy tutkimaan ja oppimaan omasta tavasta tehdä työtä, sen rakenteista ja siihen liittyvistä tunnetiloista. Työnohjaus auttoi minua stressinsäätelyssä, lisäsi työniloa ja vaikutti työni laatuun sekä tuloksellisuuteen. Lämmin suositus.”

Maija Hansen

Projektikoordinaattori & tiimivastaava Mieli ry

Luennot – Työhyvinvointi ja työyhteisötaidot

”Markku oli puhumassa yhdistyksemme kurssityöntekijöille työssä jaksamisesta ja voimavaroista. Pelkän luennon sijaan aiheista käytiin vilkasta keskustelua; oli hyvä että osallistujille annettiin hyvin tilaa ajatusten jakamiseen. Tilaisuus oli valmisteltu meidän porukallemme sopivaksi, keskustelun herättäjinä toimineet tutkimukset ym. viittaukset olivat tuoreita ja osuvia.”

Sini Nykänen

Toiminnanjohtaja, Finnilco ry

”Tilasimme työhyvinvoinniin kehittämiseen liittyvän luennon. Aihe oli tärkeä ja isokin, mutta saimme todella hyvän ja mielenkiintoisen luennon ja keskustelun aikaiseksi.  Markun luennossa ja puheissa näkyi vahva kokemus aihealueesta. Saimme työyhteisölle uusia ideoita, jotka tulevat kantamaan vielä pitkälle.” 

Jarmo Flink

Ohjaaja, Puistonmäen tukikoti Oy

”Webinaari etätyön johtamisesta oli erinomainen. Markun asiantuntemus on kykyä soveltaa tietoa todellisiin tarpeisiin organisaation kehittämisessä. Esimerkit ja tutkimukset olivat kiinnostavia ja monialaisia, ja esitystä oli innostavaa seurata ja kommentoida.”

Pekka Harjunkoski

Toimitusjohtaja

”Markku oli vierailemassa kehittämispäivässämme.  Aika meni liian nopeasti ja keskusteltavaa olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa. Koulutus oli valmisteltu työporukkamme tarpeita huomioiden. Saimme uusia ajatuksia ja ideoita, joista apua työyhteisön hyvinvointia tukien.”

 

Hanna Rouhe

Erikoislääkäri & osaston ylilääkäri

Ota yhteyttä

Voisiko palveluistani olla sinulle hyötyä?

Täytä yhteydenottolomake, niin jutellaan lisää. Voit ottaa yhteyttä myös soittamalla tai sähköpostitse!

Tietosuojaseloste